Retinol huidverzorging

Voor een zachte, gladde huid en een extra portie hydratatie!

Maakt glad - herstructureert - verfijnt. Het innovatieve trio van retinol biedt rondom de klok volle anti-rimpel werking, is uiterst effectief en is zeer goed verdraagzaam. Triple A van PHYRIS voldoet aan alle eisen van een ouder wordende huid.

 

Eigenschappen en werking

Drie anti-aging ingrediënten gecombineerd in één serie: klassieke vitamine A, liposomaal verkapselde Retinol en natuurlijke vitamine A zorgen voor een exclusief anti-aging effect op uw huid. Kies uit de Retinol crèmes, Retinol Formula concentraat of Retinol masker en geniet dag en nacht van een krachtige anti-rimpel werking. Ontdek alle producten met Retinol!

De voordelen op een rij:

  • De combinatie van klassieke vitamine A, liposomaal verkapselde Retinol en natuurlijke vitamine A biedt een krachtige anti-aging werking die de huid helpt om er jonger en gezonder uit te zien.
  • Met een keuze uit crèmes, concentraat en masker bieden de Triple A producten continue anti-rimpel werking, zowel overdag als 's nachts, voor een complete huidverzorgingsroutine.
  • De Triple A producten zijn ontworpen om de huid intensief te hydrateren en te voeden, wat resulteert in een gezonder, stralender en zachter huidgevoel.

Alle producten van de Triple A lijn