Flitsbehandeling

Heb je niet zoveel tijd. Maar wil je wel net iets meer dan alleen harsen? Boek dan deze snelle behandeling. In een flits ben je weer klaar.

Wat is een flitsbehandeling

De flitsbehandeling is ideaal voor degene die niet zoveel tijd heeft maar tussen alle drukte door toch even de nodige onderhoud wil uitvoeren. Tijdens deze behandeling reinig ik het gezicht met het product welke het beste bij jou past. Vervolgens gaan we door met de dieptereiniging waarmee we, zoals de naam al zegt, net wat dieper reinigen. Op die manier zorgen we ervoor dat alle dode huidcellen worden weggehaald. Terwijl deze dieptereininging zijn werk doet verwijder ik de ongewenste haartjes en modelleer indien gewenst je wenkbrauwen. Afhankelijk van de tijd die we nog over hebben verwijder ik nog wat ongewenste comedonen of andere gekke plekjes. Vervolgens sluiten we af met een activator, serum en creme. Deze neemt je huid beter op door de dieptereiniging die we ervoor uitgevoerd hebben.

Wat kan je verwachten in het kort

  • Reiniging
  • Dieptereiniging
  • Verwijderen van ongewenste haartjes
  • Afhankelijk van de tijd verwijderen van oneffenheden
  • Afsluiten met activator, serum, crème 

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen die weinig tijd heeft. Of voor degene die niet teveel poespas wil. Maar die er wel verzorgd uit wil zien.

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

Voor degene die meer van een behandeling verwachten. Dit is echt een snelle oppervlakkige behandeling. Heb je veel last van onzuiverheden, of ga je voor huidverbetering. Dan is deze behandeling niet geschikt voor jou. Kies dan voor een uitgebreidere behandeling.

Zie ik je snel in mijn salon?