Alles op het gebied van huid en haar verzorging onder één dak!

Microneedling

Microneedling stimuleert het natuurlijke helingsproces. Het triggert de aanmaak van nieuwe cellen en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.

Na je 25ste vermindert de aanmaak van collageen. Microneedling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt voor een egaler en vollere huid die steviger zal aanvoelen.

En de miniscule openingen zorgen ervoor dat de werkstoffen dieper in de huid kunnen trekken en beter hun werk kunnen doen. 

Dat samen gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een nieuwe frisse huid.

Klik hier voor meer info over Microneedling

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling waarbij dode huidcellen verwijderd worden. Dit gebeurt met een soort schuurmachine maar wat wel heel gecontroleerd uitgevoerd kan worden. Zo kunnen we heel precies dode huidcellen verwijderen totdat het juiste niveau bereikt is. De behandeling geeft na één keer al een prachtig resultaat. Je huid krijgt een echte oppepper. Maar in kuurverband behaal je de mooiste resultaten.

 

Klik hier voor meer info over Microdermabrasie

Bindweefselmassage

Wil jij een echte workout voor je huid. Dan is een bindweefselmassage de massage die je zoekt. Deze huidverbeterende massage maakt echt verschil voor jou huid. Je huid bestaat uit meerdere huidlagen. En in de diepere lagen zit ons bindweefsel. Hier bevind zich de fibroblast. En deze fibroblast is verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe collageen en elastine.  Deze zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Vanaf ons 25e levensjaar neemt ons collageen af. Bij G-O Beauty word er ook gelijk gewerkt op het spier- en botweefsel. Daardoor word niet alleen het collageen maar ook het spier- en botweefsel versterkt. Voor bijv. strakkere contouren.

 

Klik hier voor meer info over Bindweefsel

Carboxy Therapie

Tijdens de behandeling breng ik een gelachtig masker aan. Hierover heen breng ik een activerend vliesmasker aan. Dit masker druk ik aan zodat er CO2 bubbels ontstaan. Het vliesmasker voorkomt dat het gas verdampt en de huid reageert vervolgens met een natuurlijke reactie. Rode bloedcellen maken zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar dit een enorme zuurstof boost geeft met een gezuiverde huid en geweldige doorbloeding tot gevolg!

 

Klik hier voor meer info over Carboxy Therapie

Biomicroneedling

Biomicroneedling stimuleert en verhoogt de cel vernieuwing van de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl uw huid herstelt na een behandeling. De naaldjes in de huid zorgen voor een versneld herstel/ huidvernieuwing. 7 dagen ipv 28 dagen. Na 3-4 dagen kan de huid (extreem) gaan vervellen! Schrik hier niet van! Hydrateer de huid voldoende! Must! Gebruik een SPF om pigmentverstoringen te voorkomen.

De Sponge Spiculus is een zoetwaterspons. Op het eerste oog ziet deze er heel onschuldig en zacht uit. Maar schijn bedriegt. De zoetwatersponzen ontwikkelen geleidelijk aan kleine speciale naalden, de zogenaamde Spongilla spicules, als afweermechanisme voor hun vijand!

Deze voor het oog onzichtbare naaldjes masseren we tijdens de behandeling in de huid. De naaldjes hebben een lengte van ongeveer 0,2 - 0,3 mm en een diameter van 0,01 – 0,02 mm. In slechts 5 minuten worden zo'n 3.000.000 natuurlijke micronaalden inclusief serum, rechtstreeks in de Dermis gebracht.

 

Klik hier voor meer info over Biomicroneedling

Flits behandeling

Heb je niet zoveel tijd. Maar wil je wel net iets meer dan alleen harsen? Boek dan deze snelle behandeling. In een flits ben je weer klaar.

 

Klik hier voor meer info over Flits behandeling

Reinigende behandeling

Heb jij veel last van onzuiverheden en wil je graag dat deze op een milde maar goeie manier verwijderd worden? Dan is dit de ideale behandeling voor jou!

 

Klik hier voor meer info over Reinigende behandeling

Comfort behandeling

Behandelingen op maat voor alle huiden waarbij ontspanning, verzorging en genieten centraal staan. We kijken samen naar jouw huidconditie en passen hier de behandeling op aan. Het resultaat, een mooie, verzorgde en frisse huid.

 

Klik hier voor meer info over Comfort behandeling

Luxe behandeling

Wil je nog net wat meer tijd en luxe voor jezelf. Je zelf heerlijk in de watten laten leggen dan is deze behandeling wat voor jou. Reinigen, harsen, verven, serum, ampul, masker, massage. Het zit er allemaal in.

 

Klik hier voor meer info over Luxe behandeling

Het unieke bij G-O Beauty is dat je de fruitzuren, microneedling en microdermabrasie allemaal in één behandeling kan combineren.

In de kapsalon heb ik gekozen om te werken met de producten van Kis.

 

Alle producten van KIS bevatten namelijk de revolutionaire formule, Keratin Infusion System (KIS), die het haar van binnenuit herstelt, verstevigt en weer opbouwt.

 

Ook is er een vaktechnisch groot team die mij op de hoogte brengt van de nieuwste trends. Deze cursussen volg ik dan ook meerdere keren per jaar.

 

Nieuwsgierig naar de behandelingen en de prijzen?