Geconcentreerde serums

Zes krachtige serums!

In de krachtige serums van de Time Release lijn zijn de zes beste ingrediënten uit de beautywereld verwerkt. Deze zorgen voor onmiddellijke resultaten met langdurige voordelen.

 

Eigenschappen en werking

Ontdek de uitgebreide huidverzorgingsmogelijkheden met PHYRIS Time Release cosmetica. Of je nu op zoek bent naar extra hydratatie, een gladdere huid of een boost van vitamine E, PHYRIS heeft een speciaal serum voor elke huidbehoefte ontwikkeld. Perfect als een stimulerende basis voor je verzorgingscrème. Verken onze collectie serums en gezichtsmaskers.

De voordelen op een rij:

  • Dankzij de Time Release technologie worden actieve ingrediënten geleidelijk aan de huid afgegeven, wat zorgt voor een langdurig effect en continue verzorging gedurende de dag.

  • Elk serum is speciaal geformuleerd om aan specifieke huidbehoeften te voldoen, zoals hydratatie, versteviging of het verminderen van tekenen van huidveroudering, waardoor je een gepersonaliseerde verzorgingsroutine kunt creëren.

  • Door het combineren van serums met andere verzorgingsproducten van Phyris, zoals crèmes en maskers, worden de resultaten versterkt, wat leidt tot een gezondere, stralende huid.

Alle producten van de Time Release lijn