Luxueuze anti-aging verzorging

Ervaar de luxe op uw huid!

Overtref uw verwachtingen met deze producten met parelextract die de zintuigen beroeren. De unieke serie neemt u in vervoering en fascineert met prachtige texturen.

 

Eigenschappen en werking

Exclusieve anti-aging verzorging voor de huid: Met twee luxueuze crèmes en hoogwaardige oogverzorgingsproducten biedt de Luxesse lijn van PHYRIS pure luxe. Luxesse bestrijdt op een drievoudige manier de tekenen van huidveroudering dankzij het waardevolle extract van zwarte parels uit Tahiti, het effectieve 3-fasen-concept en de exclusieve texturen en aroma's.

De voordelen op een rij:

  • De producten van de Luxesse lijn zijn speciaal geformuleerd om tekenen van huidveroudering effectief aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid.
  • Met het kostbare extract van zwarte parels uit Tahiti bieden de Luxesse producten een luxe en effectieve verzorging voor de huid.
  • Het 3-fasen-concept van de Luxesse lijn zorgt voor een veelzijdige verzorging. Het hydrateert de huid, maakt de huid gladder en vermindert de diepte van rimpels, terwijl het ook zorgt voor stevige contouren op de lange termijn.

Alle producten van de Luxesse lijn