Een gezonde gloed voor uw gezicht

De unieke kracht van natuur!

Rest. Refresh. Glow. De Forest verzorgingsproducten bieden uw huid een gezonde gloed met natuurlijke ingrediënten die beschermen tegen stressfactoren door 'urban pollution'. Uw huid wordt vernieuwd, krijgt nieuwe energie en straalt met een gelijkmatige en frisse teint.

 

Eigenschappen en werking

FoREST biedt je huid de verkwikkende ervaring van een rustgevende wandeling door het bos. Dankzij zijn krachtige natuurlijke ingrediënten beschermt deze lijn je huid tegen de dagelijkse stressfactoren en vervuiling van stedelijke omgevingen. Het resultaat is een levendige huid die straalt van vitaliteit en een egale, frisse uitstraling heeft.

De belangrijkste ingrediënten op een rij:

  • Berkenblad celwater: dit helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen door de huid te revitaliseren en te versterken.
  • Berkenblad olie: deze olie voedt de huid intensief en zorgt voor een zijdezacht en soepel gevoel.
  • Chaga Mushroom extract: bekend om zijn beschermende eigenschappen, helpt dit extract de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden en bevordert het een gelijkmatige teint.
  • Mos extract: dit extract biedt een natuurlijke bescherming, versterkt de huidbarrière en verbetert de algehele uitstraling van de huid.

Alle producten van de FoRest lijn