Hydraterende verzorging voor gezicht en lichaam

Voor direct hydratatie op lange termijn!

Hydro Active-producten van DR. GRANDEL bieden niet alleen een oppervlakkige hydratatie, maar dringen diep door in de huidlagen, waar ze intensief vocht leveren en vasthouden. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd om de hydratatie te verbeteren, bieden deze producten een langdurige oplossing voor een vochtarme huid.

 

Eigenschappen en werking

De formules zijn ontwikkeld met "intelligente" werkstoffen die in staat zijn om vochtmoleculen aan te trekken en vast te houden, waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft. Daarnaast bevatten ze verzorgende oliën die de huid verzachten en beschermen tegen vochtverlies, en bijzondere inkapselingstechnieken die ervoor zorgen dat de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen voor optimale hydratatie.

Door regelmatig gebruik van Hydro Active-producten wordt de huid niet alleen direct gehydrateerd, maar wordt ook de natuurlijke vochtbalans hersteld en beschermd tegen toekomstig vochtverlies. Dit resulteert in een huid die er stralend, gezond en jeugdig uitziet, zelfs onder invloed van omgevingsfactoren zoals droge lucht, airconditioning en UV-straling. Met Hydro Active-producten kunt u genieten van een langdurig gehydrateerde en stralende huid, elke dag opnieuw.

Alle producten van de Hydro Active lijn