DSV-line collageen draad behandeling

Wil je je rimpels verzachten en fijne lijntjes vervagen. Boek dan nu de DSV-Line Collageen behandeling. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen. Zonder inspuiting of onnatuurlijke technieken kunnen we met de DS V-line collageen draad behandeling mooie resultaten behalen.

hoe werken de Dsv-line collageendraden

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal stamcelserum en een instrumentje. Collageen is groot moleculair en KAN NIET zomaar worden opgenomen door de huid.  Maar de speciaal ontwikkelde DS V-LINE techniek zorgt ervoor dat de collageendraden in combinatie met stamcelserum  omgezet kunnen worden in Nano moleculair moleculen. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor je meer volume krijgt en de rimpels minder diep gaat worden.

Hoe gaan we te werk

Bij elke DSV-Line collageendraadbehandeling is een goede voorbehandeling nodig om de huid extra te activeren. Afhankelijk van je huid kiezen we voor micro needling, cupping of bindweefselmassage. Of een combinatie van deze mooie voorbehandelingen. Hierdoor warmen de huid goed op waardoor de collageendraden dieper in de huid kunnen dringen, voor optimaal resultaat 

Wat doet het met jouw huid?

De draden versmelten waardoor ze door de huid worden geabsorbeerd. Verbetering van eigen collageen netwerk, versteviging en aanmaak van nieuw collageen laat lijntjes en rimpels zichtbaar minder worden. De huid wordt egaler & gladder. De huidbarrière kan zo langdurig worden versterkt en bovendien wordt het biologische verouderingsproces vertraagd of worden de resulterende tekenen van veroudering voorkomen. De belangrijkste taak van de huidbarrière is de adequate toevoer van de huid met vocht en de bescherming van de huid tegen invloeden van buitenaf.  Dit betekent dat een sterke huidbarrière nodig is voor een gezonde huid. De regeneratie van de huidbarrière is dus van extreem belang voor de gezondheid van de huid.

Is een collageendraadlift behandeling pijnlijk

DSV-Line collageendraadlift behandeling is allesbehalve pijnlijk.

collageen draadlift behandeling kan worden ingezet voor,

 • Het herstellen van de huid
 • Het herstellen van de elasticiteit
 • Het revitaliseren en regenereren van de huid.

Door het aanbrengen van de collageen draden maakt dit de huid:

 • Elastischer en glanzender,
 • Vermindert rimpels
 • Vertraagt ​​veroudering
 • Versterkt de hittebarrière

Wanneer mag je geen collageendraad behandeling ondergaan

De DSV-line collageendraadbehandeling is voor iedere huid geschikt.

Hoe voelt jouw huid direct na de behandeling?

 Je huid voelt gelijk goed aan na deze behandeling en heeft geen hersteltijd nodig.  (Dit ligt natuurlijk wel een beetje aan de voorbehandeling) Je ziet direct al iets resultaat maar het effect van een behandeling is na 1 week zichtbaar. Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen.

Wat doen na de collageendraadlift behandeling?

Jouw huid is nu in staat om voedingsstoffen goed op te nemen. Gebruik dan ook producten met hoogwaardige werkstoffen die goed aansluiten op de behandeling. Vraag gerust om advies welke producten dat voor jou zijn.

Wat mag niet na de Collageendraadlift behandeling?

De eerste 6 uur na de behandeling mag je het gezicht niet nat maken of wassen! Dit is om de collageen werkstoffen optimaal in te laten trekken in de huid, dus ook geen make-up na de behandeling op de behandelplaats aanbrengen. De huid kan wel plakkerig aanvoelen na de behandeling maar maak het niet nat. 12 uur na de behandeling niet sporten ivm zweten.

 

De eerste 7 dagen NIET in de directe zon of zonnebank en bescherm je huid met factor SPF 50

Ook heel mooi te cobineren met andere huidverbeterende behandelingen

Collageendraadliftbehandeling is ook heel mooi i.c.m. met andere huidverbeterende behandelingen voor nog mooiere resultaten. Denk bijvoorbeeld aan,

 • Microdermabrasie
 • Microneedling
 • Bindweefselmassage
 • Carboxytherapie

Zie ik je snel in de salon?