Welkom bij G-O Beauty

Mijn naam is Myrna Hermans.

 

Op 17 jarige leeftijd heb ik mijn kappersdiploma behaald. Na het behalen van mijn kappersdiploma ben ik eerst meerdere jaren fulltime aan het werk geweest bij een kapsalon. Ondanks ik heel veel plezier heb in het kappersvak wilde ik meer. Daarom ben ik in 2008 de schoonheidsopleiding gaan volgen. En heb deze met succes afgerond. In 2010 ben ik gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste en kapster. Eerst op een kamer op de bovenverdieping. Maar nu heb ik een mooie moderne salon tot mijn beschikking. Hier werk ik zo'n 3 dagen in de week.

 

Om up-to-date te blijven volg ik iedere jaar meerdere cursussen. Ben ik op de beautybeurzen te vinden. En heb ik regelmatig contact en meetings met andere leergierige collega's. Dit om elkaar te helpen, te versterken en om van elkaar te leren. Samen staan we sterk. 

 

G-O Beauty is een salon waar u lekker tot uzelf kunt komen. U kunt bij mij een persoonlijke behandeling verwachten waar u als klant op nummer 1 staat. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak.

 

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten in mijn salon.

 

Liefs Myrna.

Heb je nog vragen of zijn er bepaalde dingen onduidelijk? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.